header-good-time-stories-valentijn
header-good-time-stories-valentijn

AANBOD

1. LIEFDESLIJN

Stuur ons je zelfgeschreven liefdesbrief en laat deze voorlezen als verrassing!

FransjeBadtimestories
HappyMan

Wil jij iemand verrassen met een zelfgeschreven liefdesbrief of gedicht?   Stuur ons nu jouw liefdesbrief en het telefoonnummer van jouw dierbare persoon. Kies een verteller en laat hem of haar jouw werk live per telefoon aan je dierbare voorlezen! Een echte lovecall!

Stuur ons je hartebericht via het formulier.

Dit kan natuurlijk ook ANONIEM. Zet dat er even bij! Wij zullen in dat geval nooit vertellen wie de brief heeft ingestuurd.

Deelname is kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen, is ons achteraf vertellen of het goed heeft uitgepakt! Want nieuwsgierig zijn wij wel!

2. GOODTIMESTORY OP MAAT (Euro 25,-)

GOODTIMESTORY OP MAAT

Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden, zeker als het om de liefde gaat! Wil je een ode geven aan je baas? Een liefdesverklaring aan die leuke meid uit je buurt? Of liever een gedicht om de kwaliteiten van je partner nu eens echt te bejubelen? Dan is het misschien tijd voor een persoonlijke aubade, geschreven op basis van jouw input, door 1 van onze vertellers/schrijvers!

Fransje, Jennifer, Maureen, en Thomas schrijven dit unieke gedicht en lezen het voor! Je kan je input en idee sturen via het formulier e

Omdat dit schrijven voorbereiding kost, vragen wij hier een bedrag van Euro 25,- voor. Je ontvangt een betaallink, nadat je hebt gereserveerd.

Iedere verteller heeft zijn eigen aanbod. Je kunt hierboven hun stem horen. Kijk voor het aanbod op de homepage. Of schrijf je in!

Jennifer Evenhuis leest jouw liefdeshoroscoop! Boek deze spetterende liefdes -astro reading en ontdek wat de toekomst brengt! Reserveer jouw reading hier door in het formulier voor JENNIFER te kiezen. En geef dan aan dat je een liefdeshoroscoop wenst te ontvangen op 14 februari.

De afdaling
En toen was het avond, we liepen zwijgend
vol van vuur, betoverd,
door de afdaling.
Het was donker, alhoewel,
pikzwart was het,
er klopte iets in mijn borst,
pulseerde, joeg mijn hart aan,
blies mij adem in.
Je draaide,
als een universum was je,
en je sprak precies de woorden,
die ik had verwacht.
Ik omhelsde je,
dronk van de sterren.
Jouw gelaat, glanzend,
scheen mij onbeschrijflijk toe.
 
Uit: “Het universum dat ook liefde was.
P. van Halteren, 1984