header-good-time-stories-valentijn

PODCAST GROOTSE LIEFDE LIVE
14 FEBRUARI - 19:30 - 20:15u

Een verlengde lockdown en een avondklok! Wat moet je doen om de sleur van de avonden door te komen? Op Zondag 14 februari, op Valentijnsdag, kun je bij Goodtimestories een LIVE  podcast beluisteren, door in te bellen bij Podcast GROOTSE LIEFDE.

Dit keer analyseert Maureen Kamphuis de liefdesperikelen in de ondeugende bouquetroman ‘Onschuld en Opwinding‘ van auteur Maisey Yates, samen met actrice Fransje Boelen, voorlezeres Jet van Boxtel en expert Yonathan Keren. De begaafde pianiste Noëlle Birch ontmoet onverwacht een miljonair, die een heel anders soort spel haar leven brengt. Wat kunnen we hiervan leren voor ons eigen liefdesleven? Spreek mee tijdens deze live INBEL PODCAST!

Maureen Kamphuis, Jet van Boxtel, Fransje Boelen en Yonathan Keren zitten klaar bij de telefoon op Zondag 14 februari om je LIVE een onvergetelijke show te brengen, middels een ouderwetse babbelbox ervaring. Je kunt inbellen en met het podcast team meeluisteren en aan het einde meepraten.

Deelname is kosteloos. Het LIVE Podcast optreden duurt 40 minuten.

Programma

Het team van de Podcast Grootse Liefde onderzoekt al meer dan 2 jaar de prangende vraag: ‘Wat Kunnen we Leren van de Bouquet roman?

Dit keer ontdekken we hoe zwaar het is als je moeder achter je geld aan zit, en je zelf een begaafd pianiste bent, die altijd maar optreedt. Het overkomt Noëlle, die enig kind is en al haar hele leven concertpianiste is. Helaas is haar moeder materialistisch en hebberig, zodat ze alsnog arm in een groot huis eindigt. Nu haar carriere ook in het slop dreigt te raken, is Noëlle wanhopig en moe. En tja…wat doe je dan, als er een rijke miljonair voor de deur staat? Is het echt, of gaat het hem om het spel? En hoe kom je daar dan precies achter?

Maureen praat met experts over deze ingewikkelde en bijzondere romance en vraagt zich met jou af: “Wat zou jij doen als je dit overkwam, en wat kunnen we hier van leren?’ Jet van Boxtel leest de pikante scenes voor. Yonathan Keren denkt mee vanuit zijn vak als communicatie-trainer en actrice Fransje Boelen leeft zich in, om achter de ware les van dit boek te komen. Ontdek het zelf op 14 februari en praat mee tussen 19.30 – 20.15u!

Maureen presenteert en stelt je vooral de vraag: ‘Wat kunnen we hier nu weer van leren?

Jet leest met doorleefde stem, vol empathie, de scenes voor uit Onschuld en Opwinding, geschreven door Maisey Yates

Fransje Boelen leeft zich in, in de gevoelens en emoties van de begaafde pianiste Noëlle Birch. Leef met haar mee…

Yonathan Keren bekijkt de situatie objectief en emotioneel tegelijk. Wat is de beste aanpak, als dit je overkomt?

Luister alvast op Soundcloud naar onze eerste 9 afleveringen