header-good-time-stories-zonder-

28 december - Sterrennacht - Feestelijke performances​, live per telefoon

Op 28 december vond Sterrennacht plaats, een avond met feestelijke performances! Per telefoon luisterden meer dan 60 mensen naar de mooiste liedjes en verhalen voor henzelf, dierbaren of kinderen.

Jan-Willem Schaafsma & Maartje Rammeloo, Madelijne Kool, Bert Walthaus en Jet van Boxtel verzorgden een mooi programma. Voor ieder wat wils…

Lees hieronder enkele reacties van deelnemers:

‘Mooi! Was er echt even stil van.  Toch ontroerend en verstillend. Dank! 😘’ L.P, Amsterdam

Wat leuk om mee te maken! En Madelijne is ook een leukerd zeg! Ik ga kijken wie ik hiermee kan blijmaken…‘ L. H, Hengelo

Oef. Dat kwam echt wel binnen, ze deden het heel mooi! J. Dietz, Amsterdam

(over duet Abendsegen van Jan-Willem & Maartje)

Echt heel leuk voor mij en mijn dochter. Jet deed het zo goed!‘ V. Kurpershoek, Heemskerk

Onze performers tijdens Sterrennacht...

Jet van Boxtel

Kinderboeken | Animatie | Licht

Jet van Boxtel is bekend van o.a. De Nachtzusters en leest met levendige stem. Dit keer leest zij voor kinderen EN ouders! Jet leest Assepoep of Mondkapje of voor de allerkleinsten; ‘Wat lammetjes graag eten’ Te beluisteren, van 16.00u tot 18.00u, ieder kwartier!

 

Bert Walthaus

Crooners | Sinatra | Warm

Bert Walthaus zingt met warme stem Crooners als Let it Snow van Sinatra en Magic Moments van Perry Como, heerlijk om naar te luisteren met een drankje erbij. Bert zingt tussen 18.00u en 20.00u, ieder kwartier.

 

Jan-Willem&Maartje

Opera | Duet | Klassiek

Jan-Willem Schaafsma en Maartje Rammeloo zingen samen het duet Abendsegen, uit de opera Hansel & Gretel. Droom weg bij de prachtige klanken van hun stemmen, en val in slaap. Zij zingen tussen 20.30u en 22.00u, ieder kwartier.

 

Madelijne Kool

Chanson | Bevlogen | Muziek

Madelijne Kool zingt met verve haar meest feestelijke liederen en brengt humor en warmte je woonkamer in. Geniet van haar eigen geschreven songs, en neurie zachtjes mee. Zij zingt tussen 20.30u en 22.30u, ieder kwartier.