header-good-time-stories-zonder-bg2

We moeten Ergens Beginnen - Madelijne Kool Special (VOL)

Een verlengde lockdown en weer geen optreden in een theater! Madelijne Kool zag haar show We Moeten Ergens Beginnen in duigen vallen. Daarom vindt er bij Goodtimestories een Special  plaats, 2 avonden met Madelijnes liedjes, en papieren selfies, LIVE in je oor.

Madelijne Kool zit klaar bij de telefoon op Zaterdag 23 en op Zondag 24 januari (BEIDE VOLGEBOEKT) om je LIVE een onvergetelijke performance te brengen met o.a. werk uit haar programma We Moeten Ergens Beginnen.

Deelname is kosteloos. Een live telefoon optreden duurt 10 minuten, Dit optreden is inmiddels VOLGEBOEKT.

Programma

Madelijne Kool vertelt met verve verhalen uit We Moeten Ergens Beginnen en brengt humor en warmte je woonkamer in. In deze voorstelling begint Kool aan de reddingsoperatie om de wereld en -wie weet- zichzelf te redden. ‘We moeten ergens beginnen’ is voor iedereen die wel wil maar niet weet hoe. Waar het pijn doet, wordt het leuk… dus dat wordt lachen. Geniet van door haar zelf geschreven teksten, en leef met haar mee.  Zaterdag 23 januari en Zondag 24 januari zijn VOLGEBOEKT.

Enkele reacties van luisteraars...

‘Wat een mooi optreden, zo fijn en warm, van Madelijne. Zij gaat het heel druk krijgen!  ‘ G.v. B., Amsterdam

 

Wat leuk om mee te maken! En Madelijne is ook een leukerd zeg! Ik ga kijken wie ik hiermee kan blijmaken…‘ L. H, Hengelo

Een fantastische Madelijne aan de telefoon gehad. Ik vond het zooooo fijn. Super Merci!

K. de W.  Antwerpen

Ik mocht op reis, zei ze. Ik deed mijn ogen dicht en een haar poëtische stem heeft mij in andere sferen gebracht. F. H. Amsterdam

Nog meer weten van Madelijne? Kijk ook eens op haar website: www.madelijnekool.nl