header-good-time-sterrennacht-desktopkopie

Zaterdag 20 maart - Live audioshow met Madelijne Kool

Op 20 maart vindt er een speciale Goodtimestories Comedy Night met Madelijne Kool. Een uniek live optreden per telefoon, met het meest geestige verhaal van Madelijne. Bekend van haar mooie liedjes maar ook haar humor, trakteert Madelijne je op haar visie ‘Hoe moeten we nou beginnen na Corona?’ Ontdek wat het is om echt bij te dragen, om klimaatneutrale sex te hebben, of hoe je klimaatneutrale wijn kan herkennen en proeven.

Tijd: 20.30-21.00u of 21.30u-22.00u

Luister met een selecte groep naar haar nieuwste observaties en laat je lekker vermaken per telefoon. Mis deze LIVE AUDIO SHOW PER TELEFOON niet.

Schrijf je in voor een van de tijdsslots en beleef een intieme persoonlijke luisterervaring, LIVE in je oor.

Enthousiast? Koop hier je ticket online voor 20 maart

Liever betalen via Tikkie? Schrijf je dan in via dit formulier

 

Programma Zaterdag 20 maart

Luister live naar de nieuwste observaties van Madelijne over de toekomst NA Covid.  Haar stelling: We Moeten Ergens Beginnen! Maar waar dan he? Madelijne geeft haar kijk op hoe puin te ruimen na alle toestanden dit jaar. Nuttige tips over hoe dan ook echt te beginnen! Hierbij haalt ze verscheidene kunstenaars aan die altijd opnieuw wisten te beginnen, denk Da Vinci, denk Lucebert. Wat werkt nu echt? En hoe kan je dit zelf doen?

Kies uit 1 van de babbelbox rondes. Een babbelbox ronde duurt 30 minuten en is te volgen via je eigen telefoon. Gegarandeerd leuk.

TIJDEN

20.30- 21.00 Live Audio Show 2

21.30- 22.00 Live Audio Show 3

Je belt in op een centraal nummer. Dit wordt van tevoren aan je gecommuniceerd. Je eigen nummer slaan we niet op en zullen we niet gebruiken voor andere doeleinden dan je reservering bij Goodtimestories. Voor Comedy Night ONTVANG je een inbelnummer en een code nadat je een ticket hebt gekocht. Ben je VRIENDEN van Diligentia? Gebruik dan je PROMO code.