Live Game: Liefde in het Park op 20, 21 en 22 augustus 2021

Wist je dat een mens 14 tot 20 bio-fotonen (lichtdeeltjes) uitgeeft per seconde, maar dat dit verhoogd kan worden tot wel 1000 bio-fotonen per seconde? Wie onthaast leeft op. Tot zover een oude wijsheid. Maar, werkt dat dan?

In het Vondelpark is de mens vaak op zoek naar verlichting van het gejaagde bestaan: wandelaars, joggers, jongeren, en andere bezoekers leveren stevige inspanning. Maar dit werkt niet altijd. Het park is immers een toevluchtsoord geworden, dat ook wel eens moet worden opgeladen. Het is tijd om terug te geven!

De familie Klaver en familie Hartman zijn al decennialang betrokken bij het park, hoewel er natuurlijk de nodige struggles tussen hen zijn. Namens hen nodigen wij je uit om een spel te spelen dat het park nieuwe energie te geven. Zeker na de lockdown, heeft het park behoefte aan onverdeelde aandacht!

Middels een voor jou voorbestemde route loop je door de omgeving. Via een audio-beleving ontdek je de onderliggende relaties in het park. Zo vind je ook je eigen plek in het geheel. Dit kan wel eens bijzondere inzichten opleveren.

Aarzel niet en schrijf je in voor dit onvergetelijk spel op 20, 21 of 22 augustus in de middag van 14.30u-17.00u

Niet alleen je gezondheid, maar ook je huwelijk, de relatie met je kinderen, en die met je telefoon gaat er enorm op vooruit. Herboren en met nieuw levensgeluk wandel je weer naar huis.

Het spel kan worden gespeeld door max 30 personen. Onder begeleiding van audio en een aantal acteurs loop je je route en eindig je met een mooi verhaal.

Nodig: smartphone, oortjes, en wandelbenen.

ONTDEK DE KRACHT VAN HET PARK

VOOR WIE?

Liefde in het Park is voor de zoekende mens, voor de treurende, grinnikende of verwachtingsvolle mens, die open wil staan voor de natuur en uiteraard de universele dankbaarheid. Voor iedereen die de natuur wil toejuichen, stilletjes wil bedanken, of actief liefde wil geven, weet: wie aan anderen geeft, is dit spel geschikt.

Het spel vindt plaats in het centrum van Amsterdam en is eenvoudig te bereiken met tram, te voet, per fiets of zelfs per auto.

CAST

Mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten