Audiobeleving: Liefde in het Park

Wist je dat een mens 14 tot 20 bio-fotonen (lichtdeeltjes) uitgeeft per seconde, maar dat dit verhoogd kan worden tot wel 1000 bio-fotonen per seconde? Wie onthaast leeft op. Tot zover een oude wijsheid. Maar, werkt dat dan?

In het Vondelpark is de mens vaak op zoek naar verlichting van het gejaagde bestaan: wandelaars, joggers, jongeren, en andere bezoekers leveren stevige inspanning. Maar dit werkt niet altijd. Het park is immers een toevluchtsoord geworden, dat ook wel eens moet worden opgeladen. Het is tijd om terug te geven!

Zeker na de lockdown, heeft het park behoefte aan onverdeelde aandacht!

Middels een specifieke route loop je door het park, vanaf een ingang. Met een app beluister je de verhalen van elke boom, plek of dier en ontdek je de onderliggende relaties in het park. Zo vind je ook je eigen plek in het geheel. Dit kan wel eens bijzondere inzichten opleveren!

Aarzel niet en ga voor deze beleving met behulp van de gratis app. Te downloaden via de Apple Store of via Google Play. Vermeld bij Google Play het volgende: Organiq liefdeinhetpark (aan elkaar)

Om de route nog beter te kunnen lopen, kun je ook de plattegrond gebruiken die je hierboven kan dowlonaden. En zo de punten op de route vinden.

 

KAART LIEFDE IN HET PARK A2

Niet alleen je gezondheid, maar ook je huwelijk, de relatie met je kinderen, en die met je telefoon gaat er enorm op vooruit. Herboren en met nieuw levensgeluk wandel je weer naar huis.

Je kan de audiobeleving ook onder begeleiding lopen met Jet van Boxtel en Maureen Kamphuis.

Nodig: smartphone, oortjes, en wandelbenen.

Deelname is kosteloos.

ONTDEK DE KRACHT VAN HET PARK

Vondelpark kaart_AANPASSING_11082021

VOOR WIE?

Liefde in het Park is voor de zoekende mens, voor de treurende, grinnikende of verwachtingsvolle mens, die open wil staan voor de natuur en uiteraard de universele dankbaarheid. Voor iedereen die de natuur wil toejuichen, stilletjes wil bedanken, of actief liefde wil geven, is het geschikt.

De experience vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam en is eenvoudig te bereiken met tram 1, 2 of 5 van CS of per fiets of auto.

Deelname is kosteloos.

met Maureen Kamphuis en Jet van Boxtel

Ontdek meer...

Suzanne Simard - Wood Wide Web
Bert Barten, TALKING TREES
Arita Baaijens, over landschappen