header-good-time-sterrennacht-desktopkopie

Maandag 8 maart - Live audioshow met Jennifer Evenhuis

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, vindt er een speciale Goodtimestories Comedy Night met Jennifer Evenhuis. Een uniek live optreden per telefoon, met de meest geestige verhalen van Jennifer. Bekend van haar Instagram Astroreadings, trakteert Jennifer je op nog veel meer toekomstvoorspellingen. Gewoon, omdat ze het aan voelt komen. Bereid je voor op geestige observaties over klein menselijk leed, hoe je je beter kan inleven in je kinderen, moeilijke vakanties en spirituele culinaire adviezen.

Luister met een selecte groep naar haar nieuwste observaties en laat je lekker vermaken per telefoon. Mis deze LIVE AUDIO SHOW PER TELEFOON niet.

Schrijf je in voor een van de tijdsslots en beleef een intieme persoonlijke luisterervaring, LIVE in je oor.

Enthousiast? Koop hier je ticket online voor 8 maart

Liever betalen via Tikkie? Schrijf je dan in via dit formulier

Programma Maandag 8 maart

Luister live naar de nieuwste observaties van Jennifer Evenhuis.  op geestige wijze neemt ze je mee in haar wereld, met de laatste observaties over de mensch, culinaire en spirituele tips. 

Kies uit 1 van de babbelbox rondes tussen 20.30u en 22.30u op 6 maart a.s. Een babbelbox ronde duurt 30 minuten en is te volgen via je eigen telefoon. Gegarandeerd leuk.

TIJDEN

20.30 – 21.15 Live Audio Show 1

21.15- 21.45 Live Audio Show 2

22.00- 22.30 Live Audio Show 3

Je belt in op een centraal nummer. Dit wordt van tevoren aan je gecommuniceerd. Je eigen nummer slaan we niet op en zullen we niet gebruiken voor andere doeleinden dan je reservering bij Goodtimestories. Voor Comedy Night ONTVANG je een inbelnummer en een code nadat je een ticket hebt gekocht. Ben je VRIENDEN van Diligentia? Gebruik dan je PROMO code.

Audio shows van andere comedians op 6 maart en 20 maart

Hans Sibbel | 6 maart

Jennifer Evenhuis | 8 maart

Madelijne Kool | 20 maart

Volg ons via Instagram: