header-good-time-sterrennacht-desktopkopie

Zaterdag 6 maart - Live audioshow met Hans Sibbel

Op 6 maart vindt er een speciale Goodtimestories Comedy Night met comedian Hans Sibbel. Een uniek live optreden per telefoon, met nieuw materiaal van Hans. Een echte special dus!

Luister met een selecte groep naar zijn nieuwste observaties over de mens, de maatschappij en nog veel meer. Mis deze LIVE BABBELBOX PER TELEFOON niet.

Schrijf je in voor een van de tijdsslots en beleef een geweldige act, LIVE in je oor.

Enthousiast? Koop hier je ticket online voor 6 maart

Liever betalen via Tikkie? Schrijf je dan in via dit formulier

Programma Zaterdag 6 maart

Luister live naar de nieuwste observaties van comedian Hans Sibbel, getiteld ‘Meditaties.’ op scherpzinnige wijze vertelt hij je zijn laatste observaties over de mens, en deze tijd waarin hij geprobeerd heeft te mediteren. Hoe zit dat eigenlijk met Deepak Chopra? Bevlogen, hilarisch en direct, zoals we van hem gewend zijn.

Kies uit 1 van de babbelbox rondes tussen 20.30u en 22.30u op 6 maart a.s. Een babbelbox ronde duurt 30 minuten en is te volgen via je eigen telefoon. Gegarandeerd leuk.

TIJDEN

20.30 – 21.15 Live Audio Show 1

21.15- 21.45 Live Audio Show 2

22.00- 22.30 Live Audio Show 3

Je belt in op een centraal nummer. Dit wordt van tevoren aan je gecommuniceerd. Je eigen nummer slaan we niet op en zullen we niet gebruiken voor andere doeleinden dan je reservering bij Goodtimestories. Voor Comedy Night ONTVANG je een inbelnummer en een code nadat je een ticket hebt gekocht. Ben je VRIENDEN van Diligentia? Gebruik dan je PROMO code.

Audio shows van andere comedians op 6 maart a.s.

Hans Sibbel

Madelijne Kool

Jennifer Evenhuis

Volg ons via Instagram: